5 nye Dangrader etter seminar

 

Nanbudo_03-Skalert

Sandefjord Nanbudoklubb har i helgen hatt trenings seminar og gradering med stilarten Nanbudo sin grunnlegger og tekniske leder Nanbu Doshu Soke fra Japan. Under to intensive dager var klubbens dojo på Pukkestad gård fylt av entusiastiske og ivrige utøvere. Klubben gleder seg over at de har en fin gruppe av utøvere, både voksne og barn godt fordelt på kvinner og menn. Helgens aktiviteter var et godt bevis på at Nanbudo er for alle.

Klubben hadde i år også en gjesteinstruktør fra Spania, Mariano Carrasco. Han er en av stilartens høyest graderte i verden med sin 9. Dan grad. Mariano bidro med sine gode tekniske ferdigheter til et ekstra godt seminar for utøverne.

Seminaret ble avsluttet på søndag ettermiddag med en særdeles flott gradering foran Nanbu Doshu Soke som er den eneste som kan gi utøvere sort beltegrad og høyere. Klubbens dojo fyltes av tilskuere som fikk oppleve en variert oppvisning fra både barn og voksne på de ferdigheter som de har tilegnet seg gjennom året. Resultatet ble at 5 utøvere i klubben ble gradert til ny sort belte grad og at de fleste andre utøverne også kjempet seg til en ny grad.

Følgende utøvere fikk ny sort belte grad:

Anne Brit Greff, 2 Dan
Christoffer Kristoffersen, 2 Dan
Pål Abrahamsen, 2 Dan
Erik Myrvold, 1 Dan
Jon Erik Tveiten, 1 Dan Han


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *